Pages

Thursday, 20 September 2012

Orang Lama Telah Kembali

Assalamualaikum..
  Ececeh,title bukan main lagi kali ni..Hehe..Sat na,orang nak citer pasal kehidupan yang berjalan dengan lancar..Hihi,Tak sempat nak Ucap Selamat Hari Raya Kan?Sorry..

      Selamat Hari Raya !!
Maaf Zahir dan Batin !!
          Maafkan hamba jika berbuat salah !!
Duit Raya mana??

  Hihi..Korang semua apa kabak?dah lama tak posting2 kat blog..Biasalah,orang dh 'busy' dengan sekolah kan...Haha..Okey2,kat sini orang nak post gmbr lagi,hihi.. *peace sign* Korang suka atau tak suka lantaklah,janji Qis suka.. *merong*
 kalau tak suka takyah tengok..Orang amik sahaja-sahaja.. (Ayat klakar) Okeylah,smpai disini sahaja.. *peace sign*

                                     Assalamualaikum!!
suke ayat aku. like lah:)

No comments:

Post a Comment