Pages

Thursday, 20 September 2012

/>Orang Lama Telah Kembali

Assalamualaikum..
  Ececeh,title bukan main lagi kali ni..Hehe..Sat na,orang nak citer pasal kehidupan yang berjalan dengan lancar..Hihi,Tak sempat nak Ucap Selamat Hari Raya Kan?Sorry..

      Selamat Hari Raya !!
Maaf Zahir dan Batin !!
          Maafkan hamba jika berbuat salah !!
Duit Raya mana??

  Hihi..Korang semua apa kabak?dah lama tak posting2 kat blog..Biasalah,orang dh 'busy' dengan sekolah kan...Haha..Okey2,kat sini orang nak post gmbr lagi,hihi.. *peace sign* Korang suka atau tak suka lantaklah,janji Qis suka.. *merong*
 kalau tak suka takyah tengok..Orang amik sahaja-sahaja.. (Ayat klakar) Okeylah,smpai disini sahaja.. *peace sign*

                                     Assalamualaikum!!
suke ayat aku. like lah:)

Sunday, 1 July 2012

/>Jalan-jalan cari?

Assalamualaikum..Aigoo..Too many post right?Sorry..only this time I can posting.. ^_^
   Okay..Ni nak citerr,aritu gi jalan2 kt masjid Jamek with Mama,adik and makcik...Jalan-jalan cari baju raya..Haha..Ni photo for you guys..





Peace...Haha^^

     Okay..Jalan-jalan cari kenduri..Ngee~~
Time ni jalan2 follow ayah gi kenduri doa selamat..
 Peace...Again right?Haha..I love Peace..But I love Allah more..Each Islam people Loves Allah..

  Okey..Sini dulu yerw..bye..
                                          Assalamualaikum ^^

suke ayat aku. like lah:)

/>Kem Biodiversity

Assalamualaikum Qis ucapkan..
Dah lama kan Qis x post..Korang rindu kerw?
Eh Cewahh.. (perasan lah qis ni kan?)
BTW
 KAli ni,Qis nak citer pasal Qis gi Kem Biodiversity(KEM BIO) dekat Jerteh,terengganu..
Kenangan Terindah gilerr kt sana..
1:Dalam bas dh kena ejek 'minyak masak'(tak kesah pon)
2:masuk hutan nangis sebab pacat..
3:dpt duk khemah dengan kwn2..
4:dpt pengalaman mcm2..
Memang syiok giler..Jumper kwn baru pon bnyk..Kem ni kira cm dekat kan kita dengan Hutan dan benda hijau..Binatang liar..You guys should like it if you guys join in..Kalau ada baik join..Haha..

Ni picture kitaorg..Group Gajah..
suke ayat aku. like lah:)

Tuesday, 8 May 2012

/>Cookies and Chocolate

Assalamualaikum..kami ada menjual cookies,butter cookies special dn chocolate..Chocolate ada 2 jenis,huruf dn nombor...Jika ingin menempah,boleh mencari saya sendiri,atau menempah di facebook sy yg tertera...Nurqarmila love zelo...<==itu yerr nama fb qis.. :D...jika ingin berjumpa bleyh cari di smkpp11(1).....

  Harganya=COOKIES : 3 x RM 1.00 ..
                 =Chocolate :huruf; 2 x RM 1.00
                                    ;nombor ; 3 x RM 1.00
 jika ada sebarang pertanyaan,sila berjumpa sy sendri..atau message sy di blog ini,atau facebook sy..THANK YOU...BYE..nk pergi dh..dlm kelas kkq nie..hihi/..

          Assalamualaikum...
suke ayat aku. like lah:)

Monday, 30 April 2012

/>Guru Muda !!

Assalamualaikum...Sy sangat gembira sbb dapat menyadandang jawatan guru muda bg matapelajaran SEJARAH...Susah tu nk dpt mataplajran Sejarah,mungkin ada yg lemah pelajaran ni,tp ada jugak yg pandai...Qis bukan pandai sangat..Just sandang jawatan guru muda untuk kelas 1 IBS je...Hihi...



Itulah sijilnya...tp yg bwah x nmpk plak..Hihi...Untuk matapelajran SEJARAH...hihi..for kelas 1 IBNU SINA sahaja...
        Okeylah,bye,assalamualaikum... :D
suke ayat aku. like lah:)

Saturday, 21 April 2012

/>Sabtu yg INdah,,,

Assalamualaikum..nk thu kenapa qis ckp sabtu yg indah??Sbb sabtu lepas,qis pergi kluar ngan kwn2...Berempatl..pg2 kitaorg gi jogging at Bukit saujana...hhe...pastu gi pk11 and Diorang bwat KOMSAS diorang but me,just baca buku novel kt aras atas...Haha....bukn malas tau,tp sebb kitaorg bukn group yg sme..eheh...Pastu gi mkn kt food court dia...hehe...Bantai sphaghetti and french fries...hehe...kenyang x ingat dunia...
 K SMPAI SINI DULU...Assalamualaikum...
suke ayat aku. like lah:)

Saturday, 14 April 2012

/>Seminar SENIBELADIRI

 ASSALAMUALAIKUM...haha...ni nak citer pasal seminar yg Qis pergi kat smkpp11(1)...Sbb qis ahli Silat,Qis just need bayar RM70...Memang berbaloi gilerr...Best...tunduk hormat kat guru Bahrain...tp aq terpaksa blik tengahari sabtu,sbb nenek aq skit kt wad...so aq kena blik jugak...Taknak terlewat.... :D

         K smpai sini je....Love you...
Assalamualaikum..
suke ayat aku. like lah:)