Pages

Thursday, 29 December 2011

/>Saya Harap Awak Bukak Blog Nie & Baca Ni...

Awak..Sy tahu hati awak still kt dia..but please understand me,sy bukn tunggul awk..Lyn sy mcm awk lyn org lain,bileh kan awak buat semua tu??Saya tahu awak boleh buat tp awk x perasan yg saya sebenarnya sakit hati...Ouh please faham saya bolehkn awk??itu je sy nk daripada awk..Please understand me??

                                                        <3
suke ayat aku. like lah:)

Friday, 23 December 2011

/>PeLiK DeNGaN aWaK

Kenapa awak dah x hubungi saya??awak dah taknak tnye khabar sy dah ke??awak dah x nk chatting ngan sy lg ke??kenapa awak??saya buat awak sakit hati ke??ke awak tkot gf awak marah??kalo ye gf awk mrh jgn bg alasan kedit abis...k awak??
suke ayat aku. like lah:)

Monday, 19 December 2011

/>My SiStEr n My BrOtHeR

Haha,,sy nk cit pasal kakak n abg sy pulak..haha...pekenalkn:
my sistr..haha,gurau je.ini?seo hyun..ahli girl generation atau snsd..dia ni comelkn...sy suka tgk dia senyum..comel...


ni??my brother..haha..ini??Shin Dong ho...AHLI u-kISS..yg ni sy punye...hihi...dia ni comel..rasanya umo dia bru 15 thun...cute kn??
suke ayat aku. like lah:)

Sunday, 18 December 2011

/>This is_______...

haha..aq nk kenalkn kt korang..
ini uncle sy...haha..this is LEE MIN HO..actress cite boys over flower(2009) and city hunter(2011)...cite dia sume best2...
yang ini,hmm spe x kenal dia ni..my big brother..haha..gurau je..ni?Kim Hyung Joong...dia pelakon n penyanyi..dia juga pelakon boys over flower..n playful kiss..lakonan dia?bapak best...mmg best..nyanyian dia?sedap suara dia..lagu dia,please,n ntah..aq lupa..haha..nanti cari sendiri...
ni pelakon heroin playful kiss..sme ngan hyung joong...haha..gandingan...sweet cite dia..best..tgk lh..kalo nk thu..kalo...

                                   k smpai sini dulu..aq penat dh ni..tgn ayik bergerak je dari td..haha..k bye..
                                                            salam..
suke ayat aku. like lah:)

/>Are you like me??

Betol ke awak suka saya??atau skadar men2..awk minta kapel,but no answer from me..I'm sorry...x thu nk ckp pe..sy x thu,sy suka awk ke x??sy boleh terima awk ke x??saya x pasti..bwatlh sy suka kt awk..try seada upaya awk,kalo awk btol2 suka kn sy..
suke ayat aku. like lah:)

Saturday, 17 December 2011

/>I mIsS yOu

Ouh my freind..I miss you so much..are you miss me too??haha..I hope you miss me too..Nabila,alin,fatihah,ain,fathin...huhu..harap kite blh jumpe lg..I wish...
suke ayat aku. like lah:)

/>Kenangan 6C...

Untuk budak 6C yg baca..kalo rasa korang x suka tgk ape yg aq tulis ni sorry..But this is my blog,I can't do anything..haha..gurau je...

KETIKA BELAJAR.

Nabila,Fatihah,Ain,Fathin n azlin...kitaorang mesti sme2..blajar sme2..study sme2..kitaorg dalam kelas mesti riuh...terutama bila aq gaduh ngan naim,idzwan,zarin,naimi n fariz...best..sentiasa riuh...

MENUNGGU KEPUTUSAN UPSR

Nabila,aq,fatihah,alin n ain.sme2 tunggu keputusan..lambat gila tunggu..sakit hati je..tp bila time masuk kelas..pergh menggigil aq..berdoa dlm hati...Kecoh gila dlm kelas time tu..aq plak ape lg,cri pasal la dgn naim n idzwan n fariz...haha...bila cikgu masuk kelas,kecoh sume lari cri tempat duduk...haha kelakar,...keputusan aq??3A2B..okey la tu..berjaya jugak..math A tu..haha...
 Oklah smpai sini dulu ye..hehe..lain kali aq smbung..hehe..  
suke ayat aku. like lah:)

Friday, 16 December 2011

/>Amacam,LaWa??

Haha..

lawa x??thanx for editing:aiesya..
aq harap lepas ni ramai org akan follow aq..k..
Jangan lupa comment ye..
I wait for your comment..
haha..<3
suke ayat aku. like lah:)

Wednesday, 14 December 2011

/>Faham x??

이완 .. 원숭이 B4STS 신문 ... 난 많은 사람들이 나를 따라 원하는 ..하지만 .. 난 혼자 혼자 수 없습니다 ...
suke ayat aku. like lah:)

/>PUTRAJAYA

gambar ni smart kn..nanti letak lg satu gmbr..yg edit pnye..semoga korang follow log ni..
suke ayat aku. like lah:)

Sunday, 11 December 2011

time ni hAri jd adik yg ke 7 tahun..aq main tangkap je gmbr ni..boring time ni..walaupun ramai org still boring...
suke ayat aku. like lah:)

Adik kesayangan sy..huhu..sy sgt syg dia walaupun dia slalu bwat sy skit hati..hehe..muka dia yg blur tu nmpk handsome kn??
suke ayat aku. like lah:)

Tuesday, 11 October 2011

/>NAK TAHU?

Nak tahu kenapa diletak nama blog ni B4STS?sebenarnya B4STS


B4STS terjadi sebab kedengaran

-kedengaran before's

-nama kumpulan kpop B2ST( saya minat kpop)
suke ayat aku. like lah:)

Friday, 30 September 2011

/>TIP2 BERCUKUR untuk 'remaja lelaki.'

Pisau bermata pisau satu,dua atau tiga
*pilihan terpulang kepada anda.Semakin banyk matap pisau,semakin licin hasih cukuran.kemudian,basuh kawasan yang ingin dicukur dengan air panas sebelum bercukur supaya bulu bulu muka boleh mengembang sedikit.dengan begitu bulu bulu muka menjadi lembut dan dapat dicukur dengan mudah.bercukur di bilik mandi dengan cermin yang tidak berembun mempermudahkn bulu bulu muka mengembang dengan lebih rata.
suke ayat aku. like lah:)

/>BENTUK BADAN

BENTUK EPAL
Epal bentuknya bulat tapi sedikit kuncup dibahagian bawah.perempuan yang memiliki bentuk badn ini,lumrahnya badan mereka lebih besar pada bahagian atas daripaada  bahagian bawah.Kebiasaannya juga,merek mempunyai pinggul yang kecil manakala besar pada bahagian dada dan perut.
suke ayat aku. like lah:)

/>SKOR IQ

*130 ke atas-kepintaran unggul
*110-120=kepintaran sederhana tinggi
*90-110=kepintaran sederhana
*70-90=terencat akal

Perlu diingatkan,ujian IQ tidak mengukur kemahiran penyesuaian diri secara menyeluruh.Contohnya,seseorang yang mempunyai IQ 130 mungkin tidak mempunyai kemahiran sosial.Manakala seseorang yang mempunyai IQ di bawah paras sederhana mungkin mempunyai kemahiran sosial yang baik.
suke ayat aku. like lah:)

/>IQ

IQ adalah singkatan kepada 'INTELLIGENT QUOTIENT'.ujian IQ adalah alat mengukur kepintaran yng biasa digunakan.
-Biasanya IQ dikira UMUR MENTAL atau UMUR KRONOLOGI X100.
-IQ dinilai berdasarkan skor seseorang.
-Kebanyakan orang mempunyai skor IQ antara 70-130.
-IQ sederhana adalah sekitar 100.
suke ayat aku. like lah:)

/>PERBEZAAN OTAK LELAKI DAN PEREMPUAN

Otak manusia merangkumi dua jenis tisu iaitu tisu kelabu dan juga tisu putih.Kajian menunjukkan lelaki lebih banyak berfikir menggunakan tisu kelabu manakala prempuan lebih banyak menggunakan tisu putih.Wa;au bagaimana pun,cara berfikir yang berbeza ini tidak mempengaruhi pencapaian intelektual mereka.

Lelaki memiliki 6.5 kali jumlah tisu kelabu yang berkaitan dengan kepintaran berbanding perempuan manakala perempuan mempunyai lebih 10 kali lebih tisu putih berbanding lelaki.

dalam otak manusia,tisu kelabu bertindak sebagai pusat pemprosesan maklumat, manakala tisu putih bertindak sebagai jaringan bagi 'pusat pemprosesan' ini.

Lelaki lebih bagus dalam tugasan yang memerlukan pemprosesan seempat seperti math.perempuan lebih bagus dalam menyepadu dan mencenarkan maklumat daripada bahagian tisu kelabu otak.mereka menguasai kemahiran bahasa.
suke ayat aku. like lah:)

Thursday, 29 September 2011

/>HYE!

Annyeonghasaeyo,hye dan salam...Blog kedua yang pernah dibuat..aq ngah boring ni..facebook ade orng tukar password..so takleh bukak..boring sangat..sape yang sudi berkenalan,follow lah blog ni..aq taknak jd katak di bawah tempurung..tak tahu apa2 pasal teknologi terkini...

suke ayat aku. like lah:)