Pages

Sunday, 1 July 2012

/>Jalan-jalan cari?

Assalamualaikum..Aigoo..Too many post right?Sorry..only this time I can posting.. ^_^
   Okay..Ni nak citerr,aritu gi jalan2 kt masjid Jamek with Mama,adik and makcik...Jalan-jalan cari baju raya..Haha..Ni photo for you guys..





Peace...Haha^^

     Okay..Jalan-jalan cari kenduri..Ngee~~
Time ni jalan2 follow ayah gi kenduri doa selamat..
 Peace...Again right?Haha..I love Peace..But I love Allah more..Each Islam people Loves Allah..

  Okey..Sini dulu yerw..bye..
                                          Assalamualaikum ^^

suke ayat aku. like lah:)

/>Kem Biodiversity

Assalamualaikum Qis ucapkan..
Dah lama kan Qis x post..Korang rindu kerw?
Eh Cewahh.. (perasan lah qis ni kan?)
BTW
 KAli ni,Qis nak citer pasal Qis gi Kem Biodiversity(KEM BIO) dekat Jerteh,terengganu..
Kenangan Terindah gilerr kt sana..
1:Dalam bas dh kena ejek 'minyak masak'(tak kesah pon)
2:masuk hutan nangis sebab pacat..
3:dpt duk khemah dengan kwn2..
4:dpt pengalaman mcm2..
Memang syiok giler..Jumper kwn baru pon bnyk..Kem ni kira cm dekat kan kita dengan Hutan dan benda hijau..Binatang liar..You guys should like it if you guys join in..Kalau ada baik join..Haha..

Ni picture kitaorg..Group Gajah..
suke ayat aku. like lah:)